Ahir, dia 5 d’octubre, va tenir lloc l’acte de presentació del projecte Dones rurals, Dones de les Terres de l’Ebre, a Garcia. Aquest projecte pretén donar visibilitat i reconèixer les aportacions que han fet les dones a la societat, reivindicant sobretot el paper de les dones rurals.

Tres de les dones de la Ribera d’Ebre que han participat en aquest projecte van poder compartir amb els assistents el seu testimoni, amb una mostra de força, saviesa i humor: la flixanca Isabel Mestres Margalef, la moranovenca Maria Cinta Nogués Homedes i la tivissana Valentina Domènech Borràs. L’Ajuntament de Miravet vol fer reconeixement a les 17 dones riberenques que formen part d’aquest recull de biografies i de l’exposició itinerant, i especialment a la miravetana Dominica Fabregat Paula.

Entre els assistents, destaquem la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’alcaldessa de Garcia i consellera de Serveis Socials, i representants polítics i de les entitats de la comarca.