TÈCNIC EN DINAMITZACIÓ SÒCIO – ECONÒMICA

 

L’Ajuntament de Miravet va tenir contractat un Tècnic en dinamització sòcio-econòmica des del dia 22/09/2021 fins al 21/03/2022

Es tracta d’un tècnic en dinamització sòcio-econòmica contractat per donar suport a l’àrea d’atenció a les persones, dones, joventut i turisme de l’Ajuntament de Miravet. La contractació es va dur a terme a traves de la subvenció d’11.000 euros atorgada pel programa europeu de garantia juvenil, d’acord amb les condicions establertes en la Resolució TSF/1556/2021 d’11 de maig.

El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Està pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones entre 16 i 30 anys que no estudien ni treballen. Per tal de cobrir aquesta plaça de tècnic en dinamització sòcio-econòmica es va obrir una convocatòria de concurs públic.

Els objectius pels qual fou contractat han estat assolits i l’Ajuntament fa un balanç positiu de l’activitat que no hagués esta possible sense aquesta subvenció.

La subvenció atorgada és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, del Fons Social Europeu, amb un cofinançament del 91,89%