Com ja sabeu, estem vivint una època extremadament complicada. El CoVid ha trasbalsat els nostres hàbits socials. I ara, hem de posar per davant de tot, la seguretat de les persones, la salut de la nostra gent.
Els darrers dies especialment, els rebrots de la pandèmia estan sortint ben a prop de casa nostra i no ens la volem jugar. Cada dia surten nou casos nous, amb un repunt important respecte les darreres setmanes (i esperem que no vagi a més).
És per això, que des de l’Ajuntament de Miravet hem hagut de prendre la difícil decisió de suspendre les Festes d’Agost, en honor a Sant Domingo.
Esperem que vindran temps millors, i ens tornarem a trobar a les places i carrers del poble celebrant les nostres festes. Ara per ara, millor no promoure concentracions de gent i sobretot, demanar-vos que no afluixeu, que no us relaxeu amb les mesures (mascareta, distància, higiene de mans…) només així, amb la responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres, mantindrem el CoVid a ratlla.
Sabem que ho entendreu i us ho agraïm. Anul·lar les Festes no ha estat una decisió fàcil i creiem que ara per ara és la millor decisió, per la salut i pel bé de la nostra comunitat.
Per qualsevol cosa, estem a la vostra disposició.