Comunicat sobre els efectes del temporal de pluges: despreniment i tall d’accés al Cap de la Vila.
Degut al temporal de plujes d’estos dies, ahir divendres (24/1/2020) hi va haver un despreniment de terra i roques sobre les cases, els patis i el carrer a la zona d’accés al Cap de la Vila coneguda com “el portal del Motxo”.
Per esta esllavissada i pels possibles despreniments que encara hi podrien haver, s’ha vist afectada la seguretat de diversos habitatges i del pas de persones i vehicles que poden accedir al Cap de la Vila. És per això, que els cossos de seguretat i protecció civil han desallotjat 3 habitatges i han prohibit l’accés i el pas per la zona afectada, inclòs el carrer que puja al Cap de la Vila. Aquestes mesures són temporals, fins que s’hagi assegurat correctament tota la zona.
Mentre durin aquestes restriccions:
el carrer està tallat i per tant, no es pot accedir amb cap mena de vehicle ni a peu al Cap de la Vila. Igualment, l’accés a peu al Cap de la Vila es pot fer ara pel camí d’apeu del Castell, extremant les precaucions degut a que és una sendera de muntanya.
Els propers dies es treballarà per fer caure i assegurar tots els elements que ara per ara provoquen aquesta situció d’inseguretat i perill.
L’Ajuntament, els equips tècnics i els cossos de seguretat i protecció civil demanen a tothom que s’abstingui d’apropar-se als lloc i que no creui les tanques. La zona ara per ara no és segura.
Sobretot també, volem agrair la comprensió dels veïns i veïnes afectats. I us demanem que disculpeu les molèsties que aquesta situació pugui comportar.